Jeg er i en prosess hvor jeg jobber med å optimalisere bloggen min, etter å ha kjørt en spørreundersøkelse tidligere i år. I den forbindelse er det naturlig at også designet endrer seg litt, og første steg av det kan dere nå se i dag.

Jeg begynner å få såpass mye innhold på bloggen min nå at innlegg som jeg mener er viktig å lese for leserene mine ofte ikke blir funnet. Ved å gjøre søk mer sentral og synlig, og liste ut utvalgte innlegg i sidebaren håper jeg at flere finner disse innleggene.

Menyen er også mye tidligere og de neste dagene vil jeg bruke tid på å oppdatere gammelt innhold, og legge til flere sider.

Toppbildet mitt er også endret. Jeg har gjort det litt lavere og det er mer informativt enn det gamle.

Jeg kommer til å følge nøye med på statistikken fremover for å se om dere lettere finner frem og bruker mer tid på bloggen min, jeg kommer også til å oppdatere designet og oppsettet fortløpende til jeg er helt fornøyd.

Hva synes du om endringene?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.