De siste dagene har gått i ett. Fra kl 06:30 fredag morgen og frem til 17:00 i dag gikk det i ett og rakk ikke å sove i det hele tatt, heldigvis tok gode mennesker rundt meg og tvangsla meg et par timer bak scenen. Så jeg har hatt et par timer på øye, men sitter nå på et hotellrom og skal ha meg 3-4 timer til. Søvn og mat er viktig, særlig hvis man skal prestere.

Selv meg lite søvn har jeg virkelig storkost meg! Jeg har en kjempegjeng frivillige rundt meg som gjør sitt beste for at alle skal kose seg, og står virkelig på. Kred til dem alle!

foto: oyvindmal

Det faglige har vært kjempebra, og Jarle Bernhoft og Trym Bjønnes skapte god stemning i Bendiksbukta i dag! Desverre er vi færre bloggere enn først meldt, da mange som har kjøpt billett ikke har møtt opp rett og slett.

Vi har derfor stort fokus på at de som har tatt turen koser seg maks, og blir godt ivaretatt. Dårlig oppmøte har fått meg til å tenke mye på neste år, og dere skal ikke se bort ifra at vi bytter by – for å sikre oss deltakere, men mer om dette i en lengere bloggpost senere.

Nå er det sovetid, ville bare si at jeg storkoser meg og er utrolig takknemlig for alle deltakere og frivillige som gjør dagene perfekte!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.