Jeg har tidligere blogget om Instagram hvor jeg blant annet forteller at stadig flere merkevarer også oppretter profiler og eksperimenterer med hvordan de kan bruke dette på best mulig måte (I Norge har blant annet SAS og Sparebank1 begynt å leke seg litt).

Selvom mange prøver seg frem er det ikke alle som helt har funnet formen og virkelig utnyttet plattformen, noen som derimot HAR funnet formen og brukt Instagram på en utrolig kul og riktig måte er Levis.

Levis postet dette bildet for en liten stund siden, hvor de opplyser om at de trenger nye modeller – og ønsker å bruke Instagram som castingplattform. Hvem som helst som har en konto på Instagram kan delta ved å poste et bilde av seg selv med taggen #IamLevis.

På denne måten engasjerte Levis tusenvis av mennesker til å legge ut bilder av seg selv, brandet med Levis. Dette skaper oppmerksomhet ikke bare til de som deltar, men også til alle som følger dem. Budskapet er ikke forstyrrende, benytter seg av spillereglene til plattformen og viser at Levis forstår hvordan man bruker sosiale medier på en riktig måte.

Pluss i min bok ihvertfall, hva synes du om kampanjen til Levis?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.