Kommentarfeltet er tilbake

Da har det gått litt under en mnd siden jeg som et eksperiment tok vekk kommentarfeltet, for å se hva slags reaksjoner det skapte og om jeg kom til å savne det.

Diskusjonene og reaksjonene det skapte var veldig spennende å følge. Mange synes det var teit, mange synes det var en god ide.

Så hvorfor åpner jeg kommentarfeltet igjen?

Vel, selvom jeg nå får flere “kommentarer” via de sosiale kanalene enn før, så savner jeg de (om få) kommentarene jeg fikk på bloggen. Det at noen hadde tatt seg tid til å skrive til meg, legge igjen et fotspor. Jeg innser også at det er vanskelig å følge diskusjonene på så mange steder – og de innleggene som da virkelig starter debatter er det veldig praktisk med et kommentarfelt hvor folk kan diskutere på et sted.

Det har vært spennende å teste, men for min del foretrekker jeg å ha et kommentarfelt på bloggen min.

Enig? (<- se, jeg kan spørre dere om feedback igjen!!)