Som mange av dere som følger bloggen min fast vet har jeg og min mor en nydelig liten kolonihage i Kristiansand som jeg ofte slapper av i sammen med min familie. Jeg kan absolutt ikke skryte på meg å være flink i hage eller kunne noe om interiør, og er derfor veldig heldig som har en veldig kreativ dyktig mor som synes slikt er gøy.

Hun er såpass flink at hun i denne utgaven av Bolig Pluss fikk en 6 siders reportasje om hagen vår med mange nydelige bilder og et intervju av hennes tanker rundt hagen og hytta vår. Har fått scannet inn noen bilder (sorry dårlig kvalitet) som dere kan titte på, og hvis dere er spesiellt interssert anbefaler jeg dere å stikke innom en butikk og kjøpe bladet.

Vil til slutt bare si takk til min kjære mor som har gjort en fantatisk innsats i forhold til å skape et eget lite univers i hagen hvor jeg og mini nyter masse kvalitetstid sammen hver sommer.

4 thoughts on “Kolonihagen i Bolig Pluss

  1. Kjempemoro å lese og en absolutt velfortjent plass i bladet! Gleder meg allerede til neste gang jeg kan komme på besøk og slappe av i hagen 🙂

  2. Kjempemoro å lese og en absolutt velfortjent plass i bladet! Gleder meg allerede til neste gang jeg kan komme på besøk og slappe av i hagen 🙂

  3. For et fantastisk sted! bare synd bilder ikke kan formidle duftene og den gode atmosfæren som er i denne spesielle og vakre hagen….tror knapt det finnes maken! Tenk for en sommer dere og andre som får komme dit, går i møte…

  4. For et fantastisk sted! bare synd bilder ikke kan formidle duftene og den gode atmosfæren som er i denne spesielle og vakre hagen….tror knapt det finnes maken! Tenk for en sommer dere og andre som får komme dit, går i møte…

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.