Jeg innså akkurat at jeg ikke har blogget så mye om verken Social Summer ELLER Social Winter, beklager det – men har kommunisert det mye i andre kanaler. Jeg kommer til å skrive et innlegg senere som går mer i dybden om hva dette er og hvorfor jeg gjør det, men akkurat nå vil jeg fortelle dere noe jeg er veldig stolt over.

Jeg har nemlig fått overtalt John Willhshire, som gjorde stor suksess på årets Gulltaggen, til å holde et foredrag på årets Social Winter 17. desember. Vi har snakket mye om hva han har lyst til å prate om, og hva jeg kan tenke meg at han prater mye om.

Vi har kommet frem til at skal prate om noe han kaller «firewroks vs bondfires», om hvordan man kan bygge gode, langvarige relasjoner på nettet. Jeg gleder meg! Under finner du en video John har laget til oss.

Se hele programmet til Social Winter 17 desember her.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.