Det er et enormt tempo om dagen, noe innboks og to-do liste reflekterer. Tidligere denne uken tweetet jeg at jeg trengte en buzz-trainee. Mange har søkt allerede og mange lurte på hva det er, tenkte å fortelle litt.

Jeg trenger en person som er aktiv i sosiale medier, sulten på erfaring og er genuint interessert i kommunikasjon og markedsføring. Oppgavene vil variere veldig fra aktivt arbeid med kampanjer, oppfølging, rapportering, avlastning og kontorarbeid. Personen vil selvfølgelig bli betalt for jobben og det er en fulltidsstilling.

Du må være over 18 og bo i Oslo.

Hvis du er interessert kan du kontakte meg, jeg svarer kun på seriøse henvendelser. (legg ved navn, alder, erfaring og kontaktinfo)

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.