Fikk i dag bekreftet at jeg reise til London på onsdag, nærmere bestemt til Future of Web Apps konferansen som jeg ikke kom meg på i fjor. Jeg skal få møte både Kevin Rose og Gary Vaynerchuck samt en helt del andre av mine helter. Jeg gleder meg som en lite unge! 🙂

Det blir 3 dager fyllt av masse faglige, samt sosiale aktiviteter som jeg selvfølgelig kommer til å dele med dere her på bloggen. Kanskje også et videointervju eller 3 også?

36 thoughts on “Jeg skal på Future of Web Apps i London!

 1. Hm.. Jeg tok meg nettopp i å være mer sjalu for at du skal treffe Kevin Rose enn det faktum at du faktisk skal til London. He’s cute.. Du kan gjerne hilse fra meg og si at han er mer enn velkommen i Kristiansand også! 🙂

 2. Hm.. Jeg tok meg nettopp i å være mer sjalu for at du skal treffe Kevin Rose enn det faktum at du faktisk skal til London. He’s cute.. Du kan gjerne hilse fra meg og si at han er mer enn velkommen i Kristiansand også! 🙂

 3. Hm.. Jeg tok meg nettopp i å være mer sjalu for at du skal treffe Kevin Rose enn det faktum at du faktisk skal til London. He’s cute.. Du kan gjerne hilse fra meg og si at han er mer enn velkommen i Kristiansand også! 🙂

 4. Ha en riktig god tur til London, kjære Thomas! Håper du også får tid til å kose deg litt, du jobber mye og hardt hele tida….
  Håper å se deg i hollendergata snart igjen-

 5. Ha en riktig god tur til London, kjære Thomas! Håper du også får tid til å kose deg litt, du jobber mye og hardt hele tida….
  Håper å se deg i hollendergata snart igjen-

 6. Ha en riktig god tur til London, kjære Thomas! Håper du også får tid til å kose deg litt, du jobber mye og hardt hele tida….
  Håper å se deg i hollendergata snart igjen-

 7. Og, en liten ting ang bloggen din, kikka på et litt eldre innlegg, og på kommentarene, ser man mail-adressen, istedet for navnet, kansje lurt å ordne det etterhvert=)

 8. Og, en liten ting ang bloggen din, kikka på et litt eldre innlegg, og på kommentarene, ser man mail-adressen, istedet for navnet, kansje lurt å ordne det etterhvert=)

 9. Og, en liten ting ang bloggen din, kikka på et litt eldre innlegg, og på kommentarene, ser man mail-adressen, istedet for navnet, kansje lurt å ordne det etterhvert=)

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.