Som mange av dere vet er jeg far til en gutt, populært kalt mini som nå er 6 år og slett ikke så liten lenger. Dere vet også at jeg er en person som jobber ekstremt mye og «alltid» er på jobb. Ofte et dette veldig vanskelig å kombinere, men de siste årene har jeg jobbet hardt for at det skal bli en riktig balanse.

Mini har jeg annehver helg fra torsdag til mandag morgen, dager jeg normalt jobber – og som mine kollegaer og samarbeidspartnere forventer at jeg skal være tilgjengelig. I helgene jeg ikke har mini jobber jeg normalt lørdager og søndager også, for å prøve å komme ajour. Dette er ikke rettferdig ovenfor verken min sønn eller meg, vi trenger kvalitetstid sammen – hvor jeg er 100% tilstede.

Jeg jobber derfor hardt for å gjøre dagene med mini helt jobbfrie på dagen mens mini er våken, og tar igjen ting på kvelden når han sover. På samme måte som Obama setter barna før møter har jeg nå full fokus på at dagene jeg har mini – går han før alt.

Ikke bare har det gjort at jeg og mini gjør flere morsomme ting sammen som knytter oss enda tettere, men det gjør også st jeg at jeg selv slapper mer av – og nyter det å være pappa. Jeg er mer til stedet – og nyter kvalitetstiden med min sønn. Sånn det bør være.

Jeg tror vi alle kan bli flinkere til å bruke tid sammen med barna våre, mens barna enda har lyst til det.

Er du ikke enig?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.