Som jeg nevnte for dere i november har jeg flyttet til Oslo, hvor jeg bor mandager til onsdager hver uke (jeg pendler hjem for å være med mini). Oslo har tatt meg i mot med åpne armer og jeg storkoser meg, men det har vært ganske tungt å ikke se min kjære ofte nok.

Nå har hun endelig bestemt seg for å flytte inn til Oslo hun også og vi blir nå samboere! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ha hverdager sammen med denne fantastiske jenta som gir meg så mye. Hun er min største kritiker samtidig som hun motiverer meg, en uslålig kombinasjon.

For første gang på altfor lenge føles det som alle brikkene endelig har falt på plass, og jeg nyter følelsen.

28 thoughts on “Jeg og Marte flytter sammen i Oslo

  1. så utrolig koselig:) Blir herlig å ha dere begge her:) weeee.) Fantastisk jente du har funnet deg Thomas.. Virkelig skåret gull der:)

  2. så utrolig koselig:) Blir herlig å ha dere begge her:) weeee.) Fantastisk jente du har funnet deg Thomas.. Virkelig skåret gull der:)

  3. så utrolig koselig:) Blir herlig å ha dere begge her:) weeee.) Fantastisk jente du har funnet deg Thomas.. Virkelig skåret gull der:)

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.