Noe av det jeg skulle teste i forbindelse med bloggkampanjen for SATS var noe som kalles In Body Scan, eller en kroppsanalyse som det heter på toppen av arket. Denne testen går ut på at man barbeint stiller seg opp på en maskin og holder i et par håndtak i 15 sekunder – deretter printer den ut et ark og forteller via dette hvor feit du er og alt som er galt med deg 😉

For min egen del var dette svært nyttig, jeg har et veldig avslappet forhold til kroppen min og interessant å se hva som vitenskap mener bør endres på. Blant annet mener maskinen at jeg har godt over 20 kilo for mye på kroppen og at jeg er kraftig overvektig. Noe jeg forsvåvidt kan være enig i, har nok endel ekstra kilo på kroppen gitt.

I ren bloggspirit velger jeg å dele hele testen med dere, slik at dere kan se hvordan slikt fungerer. (Last ned i full oppløsning)

Analysen gir meg en ekstra motivasjon og gleder meg til å ta ny scan om en mnd for å se om ting har forbedret seg.

Treningen går ihvertfall strålende og jeg føler økt overskudd og humøret er til og med lettere (selvom jeg stort sett alltid er i godt humør). Alt føles på en måte lettere, og jeg gleder meg til å komme meg på trening.

Trener du, og hvis ikke – hvorfor ikke?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.