Ok, så jeg er godt i gang med prosjektet mitt om å «starte fra scratch på twitter«. Naturlig nok er det mange som har meninger, og mange som reagerer.

Det som overrasker meg er at jeg får altfor mange: «Men, mister du ikke mange følgere da!?» kommentarer. La meg gjøre en ting krystallklart.

Jeg er ikke på sosiale medier for å få følgere, jeg er på sosiale medier for å bygge relasjoner og lære.

Det vil si at jeg heller vil ha en twitter konto som inspirerer meg når jeg logger inn, ikke som føles som støy. Jeg vil ha en twitter konto hvor jeg over tid bygger relasjoner. Hvor jeg finner spennende innhold som jeg ikke ville ha funnet selv.

Twitter i dag føles som at jeg står i spektrum etter en konsert og det er bare masse sterkt lys, kaos, og tusenvis av mennesker som jeg ikke klarer å forholde meg til. Jeg vil heller at twitter gir meg følelsen jeg hadde når jeg stod i kø hos den diggeste «food trucken» i Austin, Texas. Hvor samtalene satt løst, hvor det var masse spennende mennesker og en deilig energi. Hvor jeg ble inspirert.

Folk må slutte å samle på mennesker, og heller fokusere på å bli kjent med mennesker – og dele ting de liker.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.