Da er nyheten ute og jeg kan endelig dele den med dere!!  Fra 1. november begynner jeg som byråleder i det digitale produksjonsbyrået Good Morning!

Det ble mange lunsjer, mange spennende tilbud og vanskelig å få oversikt etter at jeg annonserte at DIST legges ned – likevel ble ting raskt mye klarere etter jeg tok en kaffe med Eirik og Jørgen (2 av gründerene) på Sjakk Matt for 2 ukers tid siden. Vi fikk umiddelbart en svært god kjemi, og magefølelsen min skrek ut at dette var det riktige valget.

Tiden fremover kommer til å gå med på å bli bedre kjent med mine nye kolleager og kundene våre, og jeg gleder meg til å dele alt jeg lærer ved dette veiskillet og i tiden fremover.

Det er litt rart, men mest veldig kult, å se tilbake på hvor jeg startet for ikke så altfor mange år siden – og alt det morsomme jeg har opplevd frem til nå. Mye har skjedd på mine 28 år, og jeg er overbevist om at de neste årene kommer til å bli like spennende og like lærerike!

Jeg kommer fortsatt til å blogge, fortsatt til å dele og engasjere meg – men endel av prosjektene mine går inn i GM hvor jeg også går inn som partner og medeier. Jeg har gjort en vurdering og bestemt meg for å gå all in her og virkelig gi gass!

Gleder meg!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.