De siste ukene har vært harde for meg, mye i mitt privatliv har forandret seg og jeg har måtte jobbe hardt for å ikke la dette gå utover jobben min og prosjektene jeg holder på med. Jeg innså noe i dag morges når jeg løp på tredemøllen på SATS mens jeg hørte på en lydbok av Mitch Joel – at med riktig innstilling og holdning så kan man oppnå akkurat det man vil.


Attribution Some rights reserved by ktylerconk

Måten jeg bevisst hører på en sang jeg blir gira av minuttene før jeg går inn i et viktig møte, våkner opp hver morgen og tenker og tror av hele mitt hjertet at denne dagen blir fantastisk eller at jeg alltid prøver å smile til fremmede når øynene våre møtes tilfeldig i gaten. Alt dette, hele innstillingen min til livet – er med på å drive meg fremover og nå målene mine.

Det er kun din egen mentale vegg som står i veien for å oppnå ting du ønsker. Det høres kanskje småsært og litt vel hallelujastemning over, men det er fakta.

Tenk over det neste gang du er litt nede, eller umotivert – ta tak i deg selv.. og press deg videre.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.