Siden jeg startet iPublish i 2004 har det vært både oppturer og nedturer. For et par måneder siden solgte jeg alle mine aksjer i selskapet etter mye frem og tilbake med mine tidligere medeiere, da vi ikke klarte å få ting til å gå rundt og var uenig om hvordan selskapet skulle fortsette.

Parallelt med dette ønsket mine tidligere medeiere å selge selskapet da de jobber i eiendomsbransjen og ikke har stor interesse av å drive et digitalt selskap videre. De er svært dyktige mennesker på det de driver med og jeg har stor respekt for arbeidet de gjør og hva de står for, de har også hjulpet meg mye opp igjennom, og har nå fått solgt selskapet. Det morsomme og litt spesielle i denne situasjonen er at selskapet som kjøpt opp iPublish er selskapet jeg nå jobber for, Bootstrap Marketing.

Med andre ord så har jeg fått en ny sjanse til å bygge opp iPublish til det potensiale jeg vet det har.

Jeg kommer til å ha hovedansvar for iPublish og kan igjen bruke mye av min energi på å bygge bloggsamfunn, jeg gleder meg! Det første vi kommer til å gjøre er å renlansere iPublish.no i nytt design, på friske nye servere som vi har testet de 2 siste månedene og vi jobber nå med profesjonelle designere som skal lage en rekke lekre temaer man fritt kan bruke.

Vi kommer til å gå aktivt ut å promotere oss via sosiale medier og målet mitt er å lage et bloggsamfunn hvor rosabloggere ikke er for dominerende, og kvalitetsbloggere som skriver godt og engasjerende blir promotert.

Jeg kommer til å holde dere oppdatert her på bloggen i utviklingen videre, men foreløpig ville jeg bare informere om hva som har skjedd i kulissene. iPublish har nå åpnet for registrering av blogger igjen, men vi har enda ikke lansert det offisiellt enda med versjon 3 av WordPress, ny forside design og ny standardmal – dette kommer iløpet av 1-2 måneder.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.