Når jeg for litt over 2 ukers siden endelig fikk min iPad var jeg innstilt på at den skulle erstatte min vanlige laptop. Jeg solgte derfor laptopen min dagen etter, men beholdt min iMac 27″ som arbeidsmaskin på kontoret.

Tanken var derfor å bruke iPad hjemme og på reise til epost, web og holde foredrag og en tradisjonell PC på kontoret til tyngre oppgaver som photoshop, programmering og lage foredrag.

Nå, litt over 2 uker senere, kunne jeg ikke vært mer fornøyd med løsningen. Ikke bare har iPad’en en helt fantastisk batteritid på godt over 11 timer, men den er også perfekt til å håndtere epost og kalender. Den er også bedre å surfe på enn en vanlig laptop og når jeg i tillegg har tilgang til CRM og prosjektstyring via iPad applikasjoner blir opplevelsen komplett.

Jeg kommer ikke til å gå tilbake til en laptop og tar meg selv i å bruke iPad’en mer på kontoret også, til å notere på i notatmøter, sjekke epost i en mye mer behagelig stilling og høre på musikk via.

Jeg kan trygt anbefale den som et arbeidsverktøy. Jeg har til og med laget et foredrag på farten mellom Oslo og Kristiansand via Keynote og det i seg selv er grunn nok for meg til å beholde den.

iPad’en er perfekt for meg, og jeg kommer ikke til å savne laptopen min.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.