Jeg har startet en ny videoserie jeg kaller Mad Island, inspirert av Kevin Rose sin Foundation. I serien vil jeg besøke mennesker jeg finner interessante og prøve å bli bedre kjent med dem, jeg ser for meg at jeg får laget 6-9 intervjuer i året.

Denne videoen ble allerede publisert på lørdag til epostlisten min, hvis du ikke allerede er medlem av den – så kan jeg anbefale deg det for å få tilgang til innhold og invitasjoner til arrangement før alle andre.

Tilbake til intervjuet. Anita Krohn Traaseth er første dame ut, og for en dame. Hun har allerede inspirert tusenvis av mennesker med sin åpenhet, lederstil og pågangsmot. Jeg møtte Anita for at par uker siden, og vi tok en prat rundt lederskap, karriere, sosiale medier for bedrifter og veien hun nå tar HP.

Spent på hva dere synes, så legg gjerne igjen en kommentar etter du har sett videoen. Fungerer formatet? Hva kan bli bedre?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.