Som nevnt tidligere jobber jeg med en bok som skal gis ut sammen med Cappelen Damm. Det er en spennende og krevende ting å skrive bok, og som sagt tidligere ønsker jeg å dele så mye som mulig av prosessen med dere.

Det er ferietid og perfekt for å jobbe på boken på kveldene etter at mini har lagt seg, jeg har derfor fått jobbet masse med innhold og struktur. Jeg har kommet såpass langt at jeg nå ønsker innspill fra dere på kapitlene og om det er noe spesielt dere ønsker jeg bør fokusere på, eller noe jeg har glemt.

 • Hva er blogging?
  En introduksjon til hva som definerer en blogg, hvem det passer for og hva man kan forvente seg av å begynne å blogge.
 • Hva skal man fylle en blogg med?
  Hvordan skape innhold som skaper lojale og engasjerte lesere. Enkle tips og råd til hvordan man ikke går tom for ting å blogge om.
 • Hvordan komme i gang med blogging?
  En enkel guide over de forskjellige norske plattformene, med fordeler og ulemper til alle – hvordan velge den rette for deg?
 • De 2 første månedene med blogging – hva bør man tenke på?
  De 2 første månedene er de mest kritiske, det er derfor lurt å tenke på visse ting og ha riktig fokus.
 • Bli kjent med dine besøkende, og bry deg om de
  Hvordan få oversikt over hvor mange som besøker bloggen din, hva de gjør der og hvordan de kom dit.
 • Kom i dialog med de som besøker deg
  Ved å være aktiv i kommentarfeltet, Facebook og Twitter kan du komme tettere dine besøkende og skape engasjement og lojalitet.
 • Bloggskikk, lover og regler – hva må jeg tenke på?
  Det er mange ting en blogger må være klar over når man publiserer ting på internett. Her går vi igjennom åndsverksloven, creative commons, bloggskikk og andre ting man bør ha i bakhodet.
 • Hvordan få flere til å besøke bloggen din?
  Enkle tips og råd til hvordan man kan øke besøkstallene på bloggen sin via søkemotor-optimalisering, sosiale medier og andre verktøy.
 • Kan man tjene penger på å blogge?
  Mange ønsker på sikt å leve av blogging – hva bør man tenke på for å oppnå dette, og hva slags måter kan man tjene penger på bloggingen?
 • Jeg har en blogg jeg er fornøyd med, hva nå?
  Mange ønsker å bygge merkenavnet sitt utover kun blogging, her går vi innom måter å bygge en soild internett-identitet.
 • Bedriftsblogging, merkevareblogging
  Hvordan skal merkevarer og bedrifter bruke blogg som verktøy for å få frem budskapet ditt og skape lojale og bygge flere tilhengere.

Så hva tenker dere, kjære lesere? Har dere noen tanker og innspill dere ønsker å dele? All hjelp tas i mot med takk, og alle innspill jeg tar med vil få en gratis bok 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.