Da er årets Gulltaggen over og jeg er mildt sagt imponert! For de som ikke vet hva Gulltaggen er, så er det en årlig konferanse som samler Norges beste hoder innen digital markedsføring som blir underholdt av noen av verdens beste foredragsholdere.

Jeg har møtt utrolig mange hyggelige mennesker og blitt inspirert av mennesker som Gary Vaynerchuck, Mitch Joel og Guy Kawasak. Det har også vært et veldig høyt nivå på innsendte bidrag som både har imponert og inspirert meg.

INMA, Børge, Ola og Helene og alle andre involvert har gjort en svært god jobb og bør være stolte! Aldri opplevd et så proffesjonelt arrangement før – respekt! 🙂

Jeg gleder meg allerede til neste år, og fått masse tips og inspirasjon til BloggCamp.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.