Som mange har lagt merke til, har jeg plutselig fått svimlende 71 395 følgere på Twitter, fra mine normalt rundt 8000 tilhengere. Jeg aner ikke hva som har skjedd, men forrige helg gikk tallet plutselig drastisk opp. Først opp til 40k, så 70k. De nye «følgerene» mine er åpenbart falske.

Jeg har spurt Twitter om hjelp, uten noe svar. Det merkelige er at jeg ikke fikk mail om alle de nye følgerene, eller at de dukket opp i «interactions» i min feed. Kontoene er fake, men inneholder «ekte navn» og profilbilder – og de fleste har tvitret litt.

Veldig frustrerende. Jeg håper at Twitter snart oppdager og fjerner de fake kontoene, slik at jeg går tilbake til normalen igjen.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.