Som jeg nevnte tidligere er jeg så heldig at jeg får gitt ut en bok via forlaget Cappelen Damm, etter planen skal boken være ferdig mot slutten av året.

Det å skrive bok er veldig anderledes enn å blogge, ihvertfall i mine øyne. Det å tenke helhetlig over flere hundre sider og jobbe over lengre tid uten å få feedback på samme måte som jeg får via bloggen er både spennende og utfordrende.

Akkurat nå er jeg i en prosess hvor jeg prøver å strukturere ut innholdet i boken i stikkord form, kapittel for kapittel. Det vil si at jeg har delt boken inn i kapitlene jeg mener bør være med og skrevet kort ned hva slags inntrykk og følelser leserene skal sitte igjen med etter de har lest det.

Deretter lager jeg en liste under hvert kapittel hvor jeg lister ut titler/stikkord på ting jeg mener bør være med i kapittelet for å oppnå målet mitt med kapittelet.

http://www.flickr.com/photos/hashir/936394705/sizes/z/in/photostream/

Jeg har aldri skrevet en bok før, så jeg må lage mine egne rutiner og gjøre min egne tanker om hvordan er bok blir født. Så usikker på om dette er den beste måten å komme i gang på, men foreløpig har den fungert veldig bra.

Jeg liker, og ønsker hele veien, at jeg deler prosessen med å skrive bok sammen med dere som leser bloggen min. Her kan jeg få tilbakemeldinger, tips og konstruktiv kritikk i forhold til hvordan jeg jobber, hva jeg skriver og hvordan jeg på best mulig måte får med innholdet jeg og dere mener er viktig i forhold til en slik bok.

Kommer også til å bruke nyhetsbrevet mitt aktivt for å få tilbakemeldinger, så hvis du allerede ikke er på det – meld deg gjerne inn.

Så her fikk dere en liten status i forhold til bokskrivingen, jeg lurer på hva du synes om måten jeg strukturerer arbeidet mitt – er det riktig måte å tenke på? Er det noen smartere måte jeg kan jobbe bedre på? Setter pris på tilbakemeldinger.

Foto: Some rights reserved by hashmil

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.