Jeg får ofte spørsmål om hvordan man kan lage såkalte faner (undersider/tabs) på Facebook. Disse brukes typisk til landingssider eller for å designe egne sider mer mer utfyllende informasjon enn Facebook har tilrettelagt for.

Slike faner er i utgangspunktet ganske avansert å lage, da det trenger endel teknisk kunnskap. Man må ha et webhotell og lagre ting på, man på designe og programmere siden og den må også legges inn via en ganske omstendelig metode på Facebook. Heldigvis finnes det endel relativt rimelige løsninger der ute, som gjør hele prosessen mye enklere.

En av disse er norske Fanbooster, som er favorittverktøyet mitt for å administrere Facebook fanene til kundene mine. (Nei, jeg har ikke blitt oppfordret eller betalt for å skrive dette)

Folkene som jobber i Fanbooster er utrolig serviceinnstilte, de er rimelige og de brenner for det de gjør. Hele prosessen med å opprette, designe og implementere faner blir morsomt og enkelt – og trenger man hjelp tar de alltid telefonen og hjelper deg raskt.

 

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.