Det er litt over fjorten dager siden vi i DIST fikk beskjed om at driften legges ned, og dagene har vært både travle, intensive og spennende. Jeg vil først og fremst takke alle som har sendt trøstende ord, støtte erklæringer og spredd innlegget mitt videre i nettverket sitt – det setter jeg veldig stor pris på.

Helt siden nyheten ble sluppet har jeg vært så heldig at det har kommet mange tilbud og forespørsler fra alle slags selskaper – og jeg har brukt tiden frem til nå på å drikke mye kaffe, spise lunsjer og middag for å bli bedre kjent med alle av dem. Hele 17 tilbud har jeg fått og kjørt en prosess med, og litt etter litt jobbet med å få ned listen til rundt 5.

Nå står jeg igjen med 4 svært spennende, og forskjellige, miljøer som jeg sammen med de skal finne ut om vi er den gode matchen vi føler vi er – og til slutt falle ned på hva som blir mitt nytt nye arbeidssted. Alle kandidatene er superspennende og både utfordrer meg faglig, samtidig som de gir meg godt rom for å vokse.

Jeg føler meg utrolig heldig og priviligert som har kommet så godt ut av en i utgangspunktet trist situasjon, og har virkelig blitt overveldet av responsen fra markedet.

Jeg deler mer når jeg vet mer 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.