Men for å begynne å løse problemet må man prøv å gi løsninger som er enkle for bloggerene å bruke istedet for å stjele et bilde feks. Og det er i den forbindelse jeg tenkte å nevne hvor jeg finner mine bilder (hvis jeg da ikke har tatt de selv eller spurt fotografen).

Flickr har nemlig en god løsning som fungerer svært bra. De har samlet alle bildene som er sluppet under ‘‘Creative Commons BY 2.0» lisensen som i korte trekk betyr at så lenge man linker til fotograf kan man bruke det fritt.

http://flickr.com/creativecommons/by-2.0

Siden har et veldig bra søkefelt og du finner tusenvis av bilder som kan passe til innlegget ditt. Dette er det eneste stedet jeg bruker å finne bilder hvis jeg da ikke har tatt bildene selv.

Virrvarr har også et innlegg hvor hun litt grundigere oppsummerer dette. Samt linker til flere steder å finne bilder på.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.