1. Fortell vennene dine om bloggen din!
Det er nesten for enkelt til å være sant, men det at du aktivt forteller venner og kjente at du har en blogg og at de burde lese den vil øke trafikken.

2. Facebook status
Hver gang du oppdaterer bloggen din (og KUN hver gang du faktisk oppdaterer) burde du skrive i status feltet på facebook hva du har skrevet om (feks overskrift) samt en link til innlegget. Dette er utrolig effektivt og et must hvis du ønsker å øke trafikken.

3. Twitter
Samme gjelder her bruk twitter kontoen din til å fortelle om at du har oppdatert. Husk å legg ved overskrift og link til innlegget.

4. Vær aktiv på andre blogger
Dette er kanskje det viktigste punktet. Og ikke minst det punktet du får mest ut av selv som blogger. Det å kjenne blogg-miljøet og kommentere aktiv på ting du har en mening om vil gjøre at du får respekt i miljøet samtidig som det vil drive trafikk til bloggen din. IKKE bare legg igjen en kommentar med adressen til bloggen din, legg heller ikke inn en kommentar hvis du ikke har noe å si. Men har du noe fornuftig å si – si det, og legg igjen link til bloggen din i tillegg.

5. Innhold
Som jeg nevnte tidligere. Innhold er viktig. Søkemotorer søker hver dag igjennom siden din etter nytt innhold – er du flink til å skrive gode innlegg vil google putte deg høyt opp i søkemotorene og drive trafikk til siden din. Google prioriterer også sider som oppdateres ofte så det gjelder å poste jevnlig med innhold.

Vel det var 5 tips fra meg. Legg gjerne igjen deres tips i kommentarfeltet under.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.