Det er 54 dager (IIIK!) igjen til Social Summer, og jeg tenkte det var på sin plass å dele litt mer om hvordan dagen blir – og hva billetten inkluderer. Jeg, Skavhellen og Helene jobber knallhardt for at dagen skal bli så fantastisk som vi ønsker den skal være. Vi har fokus på kvalitet og masse plass til både det sosiale og faglige.

Klokken 14 er det transport til Langøyene, som er en nydelig liten øy rett ute i Oslofjorden. Det går båter frem og tilbake hele dagen, så de som ønsker å være litt til og fra har muligheten til det.

Klokken 15 starter selve programmet, da har det vært god tid til å finne plassene våre (som vil være behagelige sommermøbler), fått oss noe å drikke (en fin bar med friske drikker både med og uten alkohol) og fått pratet litt med kjente og ukjente.

Foredragene varer i 20 minutter, uten slides  – noe som tvinger foredragsholderene til å fokusere budskapet sitt. Mellom hver foredrag er det ca 20 minutters pauser hvor man får god tid til å prate, drikke og kose seg.

Klokken 17 er det «etatid»!! Svigerbroren til Skavhellen (Simon Johannesen) som *trekkerpusten*har vært kjøkkensjef hos mesterkokk Frode Aga, vant pris for beste rett på souschef hall toll, årets smak av kysten kokk 2012 og souschef på bergens gjeveste gorumetrestaurant *puste* og har sydd sammen en deilig meny til oss! Her er det snakk om spareribs, laks, maiskbolber, hjemmelaget potetmos, bbq saus og masset annet deilig snacks!! Inkludert i billettprisen selvsagt!!

Etter at vi har spist og mette og feite (selvom vi vil også ha salat, til sunne mennesker) så fortsetter det faglige.

Ca kl 19 vil vi få litt underholdning med deilig live musikk, får kvelden avsluttes rundt kl 20. Deretter vil de som ønsker det felles reise inn til Oslo’s gater og fortsette festlighetene der.

Vi håper virkelig at så mange som mulig kommer. Av de som allerede har kjøpt billetter er det alt fra aktive sosiale medie helter, markedsdirektører, studenter, noen slektninger og andre spennende sjeler som er brennende engasjert i digital markedsføring.

Billetten koster 850,- og inkluderer altså faglig program, deilig grillmat, solbrenthet og live musikk.

Ikke ille synes vi!

Håper du vil ta turen! Bestill billett her, vi har kun 150 billetter tilgjengelig – og ca halvparten er allerede solgt.

Sommerklemmer fra Thomas, Skavhellen og Helene

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.