8 thoughts on “Hvor er ditt favorittreisemål i Norge?

 1. Kult, ta deg en tur innom Bergen, er utrolig fint her 🙂
  Personlig foretrekker jeg å reise til Kristiansand! Er bare koselig der 🙂

 2. Kult, ta deg en tur innom Bergen, er utrolig fint her 🙂
  Personlig foretrekker jeg å reise til Kristiansand! Er bare koselig der 🙂

 3. Dette likte jeg, Thomas 🙂 Nord + fjord = Båtsfjord? 😉

  Før hadde jeg veldig lyst å reise til Kristiansand, men nå bor jeg jo her. I Nord har jeg egentlig sett det jeg vil se, så jeg tror jeg velger Bergen. Bestemor er født i Bergen og har fortalt en del om byen og sagt at hun gjerne vil flytte dit for et år, så jeg har litt lyst å se hvordan det er der. Utenom det har jeg vel aldri vært i Trondheim, så dit kunne jeg også tenke meg å dra 🙂

  Ps: da jeg trykte på “send inn spørsmål her” kom jeg bare til bloggen din. Vet ikke om det bare er hos meg, eller om det er noe feil..

 4. Dette likte jeg, Thomas 🙂 Nord + fjord = Båtsfjord? 😉

  Før hadde jeg veldig lyst å reise til Kristiansand, men nå bor jeg jo her. I Nord har jeg egentlig sett det jeg vil se, så jeg tror jeg velger Bergen. Bestemor er født i Bergen og har fortalt en del om byen og sagt at hun gjerne vil flytte dit for et år, så jeg har litt lyst å se hvordan det er der. Utenom det har jeg vel aldri vært i Trondheim, så dit kunne jeg også tenke meg å dra 🙂

  Ps: da jeg trykte på “send inn spørsmål her” kom jeg bare til bloggen din. Vet ikke om det bare er hos meg, eller om det er noe feil..

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.