Eller, min kjære sin mac for å være helt nøyaktig.. Her er hva som skjedde;

På tirsdag, etter en ukes ferie på Mallorca landet jeg og mine kjære på Gardermoen med DK836 litt over klokken 5. Siden jeg ikke ser poenget med å reise seg opp med det samme lysene slukker, bare for å gå ut og vente i kø på bagasjen ventet vi til alle var gått ut av flyet. Vi går stille gjennom korridorene og gjennom taxfree’en og det går da opp for meg at vi glemte mac’en til Marte i bagasjehyllen på sete 10J.

Jeg går umiddelbart bort til der jeg kom inn for å prøve å komme tilbake til flyet, men får beskjed om å henvende meg til SAS skranken av en vekter (selv om jeg sa at det var Thomas Cook som fløy oss), men jeg går bort til SAS skranken og snakker med en hyggelig dame – hun forteller meg at jeg må snakke med hittegods. Jeg løper bort til hittegodsskranen og blir møtt av en ikke fullt så hyggelig dame som tydelig viser at hun driter i situasjonen min og hun ikke har fått inn noen mac, jeg forteller at det ikke er så rart siden jeg landet for 30 minutter siden. Hun sier at jeg da må ringe i morgen tidlig, og se om de hadde fått den inn da. Jeg prøvde å forklare at hvis jeg eller noen i nærheten av flyet bare sjekket 10J sin bagasjehylle akkurat nå så sparte vi alle for masse arbeid, men det var ikke mulig. Jeg spurte også om jeg kunne registrere at den var mistet, sånn at de bare kunne ringe meg når det kom inn – men jeg komme ikke noe lengre der heller og måtte gå tomhendt hjem.

Når jeg kom hjem sendte jeg en epost til Hittegods og opplyste om situasjonen, flightnummer, klokkeslett ++, jeg får svar ca kl 07 dagen etter at den ikke er blitt funnet, og ringer opp 4 ganger i løpet av dagen for å sjekke – de har mottatt andre gjenglemte ting fra det flyet, men ikke macen som vi VET lå der. Jeg ringer fortvilet til Thomas Cook airlines hvor jeg får dem til å ringe de som har rengjort flyet den morgenen, men ingen har verken sett eller hørt noe om mac’en min. Både Thomas Cook og Hittegods ber meg ringe tilbake i morgen, kanskje den har kommet til rette da?

3 dager senere, fortsatt ingen mac hos verken Thomas Cook eller Hittegods, og det er tydelig at de verken bryr seg eller ønsker å løse situasjonen min.

Mitt spørsmål til dere er da, hva tror dere har skjedd? Har rengjøringsservice stjålet den? Noen på hittegods? Eller bare forduftet den magisk fra bagasjehylle 10J?

Og ja, vi var de SISTE passasjerene ut av flyet.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.