Jeg har en ekstremt travel hverdag hvor jeg får veldig mange henvendelser hver eneste dag. Jeg må derfor prioritere hva slags henvendelser jeg besvarer, inspirert av Martin Bekkelunds praksis.

Henvendelser jeg prioriterer (betalte oppdrag):

  • Foredrag
  • Kurs
  • Kampanjer
  • Buzz/omtale
  • Presse

Til studenter: Studenter som trenger hjelp og innspill i forhold til skoleoppgaver eller lignende svarer jeg gjerne på, men på grunn av travel hverdag må dere sende spørsmålene dine via epost og så svarer jeg via tlf/skype (da sparer jeg tid og du får hjelp).

Jeg prøver å svare alle andre henvendelser fortløpende, men det kan ta litt tid før du får svar fra meg.

Slik kan du kontakte meg.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.