Jeg får dette spørsmålet såpass ofte på twitter nå, at jeg derfor lager et eget blogginnlegg som forklarer.

Jeg har tidligere forklart hvordan jeg bruker Twitter. Jeg bruker Twitter på flere forskjellige måter, men primært til å snakke med de som er aktive der – og for å dele interessante ting jeg finner på nettet. Jeg er svært aktiv og kan ofte dele opp til 70 tweets iløpet av en dag, mange mener dette er litt mye og jeg har derfor gjort det lettere å filtrere ut deler av mine tweets.

Jeg putter derfor #tmdeler etter alle tweets som er innhold jeg har funnet på nettet og ønsker å dele med de som følger meg, på denne måten kan folk enkelt via feks Tweetdeck filtrere inn eller ut alt jeg deler – og/eller ha et eget søk på #tmdeler. Jeg gjør det samme med mine blogginnlegg som blir merket #tmblogg – slik at folk som ønsker kan filtrere alt jeg blogger om.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.