IMG_0837_2

Da har jeg kommet meg hjem etter en veldig hyggelig kveld hvor jeg var på åpning av Folketeateret Hotel. Møtt mange hyggelige mennsker (hang blant annet med Toro) og blitt mektig imponert av hva Petter Stordalen og Christian Ringnes har fått til, både når det gjelder det lekre hotellet – men også den fantastiske festen!

Ikke bare holdt de gode taler begge to, men sørget også for fantastisk underholdning fra mange dyktige artister. Har kost meg masse og håper å få testet ut hotellet som gjest i nær fremtid.

IMG_0844

De hadde blant annet fått Mira, Marion, Lise og Tone til å synge girlpower songs. De rocket på scenen og skapte god stemning. Aqua Lene stakk også innom, og imponerte meg med en god stemme og rålekker stil.

Kred til Choice.

Nå skal jeg ta av meg finskoene som forøvrig var veldig vonde å gå på. Og legge meg 🙂 Stor dag i morgen også.

Natta folkens.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.