Kjære blogger, på vegne av Generalsekretær i UNICEF, Kjersti Fløgstad, henvender jeg meg til deg som blogger og ber om velvilje i forbindelse med UNICEF Norge sin innsamling til nødhjelpsarbeidet for barna etter jordskjelvkatastrofen i Haiti.

Omfanget av jordskjelvet er enormt og tilstanden for barna som blir rammet er kritisk. Hele 45 % av befolkningen på Haiti er barn, nå handler det om å redde liv og gi dem det mest nødvendige.

Dersom dere har anledning til å støtte nødhjelpsarbeidet på HAITI ved å promotere nødhjelpsannonser som oppfordrer folk til å støtte UNICEFs arbeid for barn, på deres blogg, så er det en uvurderlig hjelp for oss, da dere som blogger vil nå mange mennesker vi ikke greier nå. Om dere også har muligheten til å bruke andre sosiale medier hvor dere er aktive til å promotere UNICEFs innsamlingsarbeid, vil det være til stor nytte for vårt innsamlingsarbeid.

Vi håper du ønsker å hjelpe ved å legge ut bildet du ser under på bloggen din, og linke til følgende nettside: http://www.unicef.no/page?id=804

Det nytter å hjelpe!

Med vennlig hilsen
Kjersti Fløgstad
Generalsekretær/Executive Director
UNICEF Norway

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.