Det har vært en fantastisk ferie. For første gang på altfor lenge har jeg virkelig klart å koble helt ut og nyte dagene.

De siste to ukene har jeg kost meg på sørlandet sammen med min mor og sønnen min, det har vært herlig å få tilbringt masse kvalitetstid sammen med dem. Den første ukene var viet til å tilbringe litt kvalitetstid med gode venner, som jeg får møtt altfor sjeldent i våre travle hverdager.

Som jeg blogget om tidligere var en del av den uken en langhelg til London (takk for alle tipsene forresten!). Jeg har vært i London før, men da jeg tidligere har hatt fullt program enten i jobbregi eller av den jeg reiste med, hadde jeg denne gangen ingen ting jeg måtte gjøre – bare mange muligheter.

Vi fant et lekkert hotell rett i nærheten av Liverpool Street Station kalt «The Montcalm At Brewery London City«. Utmerket service, pene rene store rom – og gratis wifi. Alt jeg leter etter i et hotell 🙂 Vi valgte å ikke spise frokost der, da det var nettopp mat og drikke som var fokuset vårt på denne turen. Vi er jo tross alt livsnytere!

Dagene gikk raskt, men vi fikk alikevel sett masse. En av mine beste venner bor i London, og han guidet oss igjennom puber, restauranter, kollektivtrafikk og utesteder.

Tenkte å dele et par favoritter, samt et bildedryss på slutten 🙂

The Blues Kitchen
Er du glad i spareribs, gode biffer, fritert kylling og annen digg grill/blues mat. This is the place! I tillegg til utrolig god mat har de veldige gode bartendere som kan lage det meste du måtte trenge av forfriskninger. På TOPPEN av dette har de hver fredag og lørdag live bluesmusikk, men de fleste bordene er allerede booket en uke i forveien – så gjelder å være tidlig ute med å booke bord. Men er du interessert i et sted med feet atmosføre, digg mat og gode drinker – så kan jeg trygt anbefale dette.

The Breakfast Club
For en frokost!! Belag deg på minst 30 minutters kø om du kommer etter klokken 10, men det er så sykt verdt det! Utrolig kult lokale, hvor man kan spille sega mega drive! Maten er utrolig god, jeg spiste pannekaker, lønnesyrup, bacon og eggerøre – med… peanøttsmør milkshake!! Sooo good! 🙂

Konditor & Kook
Jeg måtte jo selvsagt spise noe ekstra digg på lørdagen, og da via Yelp fant jeg ut at dette stedet kom høyt anbefalt. De skuffet ikke! Her finner du nydelige brownies og andre søtsaker som smelter i munnen din! Det er et lite sjarmerende sted litt bortgjemt, men utrolig sjarmerende. Ikke så mye sitteplass (bare 1 bord utenfor), men vi kjøpte oss litt digg og satt oss i en park. Veldig kos!

Brew Dog Pub
Mine venner er ordentlig øl-nerder. De ELSKER øl, og kan brukes timesvis på å brygge, prate og ikke minst smake på øl. Dette er visst nok et at verdens beste ølmerker sin egen pub, og ligger sentralt i Camden. De har stort utvalgt av alle slags øltyper, whiskey og serverer også digg mat. Kan også trygt anbefales, særlig hvis man er glad i øl! 🙂

London kan trygt anbefales!!! Jeg skal tilbake allerede neste måned, og jeg gleder meg! 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.