De siste ukene har jeg virkelig fått mye mer ut av G+ enn tidligere. Ved å ikke behandle G+ som Facebook, Instagram eller Twitter, men la G+ være det det er – sitter jeg igjen med mye mer verdi.

Jeg har faktisk gått så langt at jeg har byttet ut Facebook logoen på hjemskjermen på min iPhone, med G+.

Hvorfor?

Jo, fordi G+ kommer ikke til å forsvinne med det første. Vi ser bare den forsiktige lille begynnelsen av hva Google bygger opp dette til å være. G+ bygges inn i alt Google fremover. Ta for eksempel Google Glass som kommer på markedet i løpet av året (og som jeg så sykt skal ha!), all deling etc – G+. Da ser jeg på det som en stor fordel og allerede ha bygget seg opp et publikum, en tribe som allerede er det og kommuniserer sammen med deg.

Det er nå 14 880 mennesker som har meg i sin sirkel, og jeg følger litt over 1700. Dette er nye spennende mennesker som jeg veldig ikke ofte allerede følger på Twitter, eller Instagram. Dette er nye relasjoner som jeg kommuniserer til, og får en helt annen verdi ut av, enn de i mine vanlige sosiale kanaler.

Jo mer jeg bruker det, jo mer overbevist blir jeg over at dette er et svært levedyktig, sterkt voksende og inspirerende sted å bruke tiden min på.

Dere finner meg her: https://plus.google.com/+ThomasMoen/

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.