Mange spør meg når neste FREE HUGS er fortiden, har nok mye med at sommeren nærmer seg – samtidig som jeg holder endel foredrag hvor jeg snakker om FREE HUGS historien. Det er vanskelig å beskrive hvor fantastisk det føles å dele ut klemmer til fremmede på måten man gjør under FREE HUGS, men oppfordrer så mange som mulig til å prøve det ut.


Jeg har derfor bestemt meg for at vi ikke bare skal ha det i Oslo denne gangen, men også arrangere det i Bergen! Gleder meg til å ta turen opp og møte mange hyggelige Bergensere 🙂

Hvis du ønsker å delta trenger du bare å melde deg på via linkene under, og inviter gjerne med deg noen venner.

Bergen – 30 april –RSVP
Oslo – 11 juni – RSVP

Vi klemmes! 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.