Min ukens blogg denne uken var som dere alle vet Petter Stordalen. En mann som både inspirerer og motiverer meg. Hva som skjedde etter jeg hadde publiserte innlegget mandag motiverer og inspirerer meg enda mer.

Det første som skjer er at Andreas Antonsen som jobber som Online Marketing Manager for Choice Hotels Scandinavia følger med på twitter. Noe som i seg selv er ufattelig imponerende! Det er viktig å vokte om merkenavnet sitt og jeg nevner sjefen i en blogg post, da er det jo absolutt verdifullt og ta en nærmere titt på meg. RESPEKT til Andreas og det er slike ting som dette jeg prøver å lære kundene jeg har igjennom 4am og selvfølgeig leserene jeg har her på bloggen.

Som om ikke dette var nok fikk jeg en epost morgenen etter.

«Fra: Siri *****
Emne: fra Petter
Dato: 18. november 2008 11.06.52 GMT+01:00
Til: «‘[email protected]
Hei Thomas

Petter hilser og takker for omtalen i bloggen din!

Han setter pris på nye lesere i bloggverden, og spesielt profesjonelle bloggere som deg selv.

Ha en fin dag!

Hilsen
Siri

Med vennlig hilsen
CHOICE HOTELS SCANDINAVIA AS

Siri ******
PA/Prosjektleder»

Hvor fantastisk er ikke det!? For meg personlig er dette utrolig gøy og motiverende. Men hvis man ser på det med mer kyniske øyne. Det at Petter Stordalen og ikke minst Choice følger opp dette slik som de gjør gir meg troen på at det finnes faktisk selskaper der ute, til og med så store som Choice, som faktisk har begynt å bruke sosial media og tar dette seriøst. Jeg gleder meg til de neste årene når dette er avgjørende for et selskap. Og igjen, sinnsykt respekt til Petter Stordalen, Andreas Antonsen og Choice Hotels.

Og Petter, tar gjerne en kaffe neste gang jeg er i Oslo? Jeg tror vi har mye å snakke om 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.