Foto: Thomas Moen

Det har skjedd så utrolig mye i livet mitt de siste par månedene, så føler for å gi dere en liten oppdatering om hva som skjer  – på det personlige planet.

Først og fremst, jeg har hatt en etterlengtet ferie med masse kvalitetstid sammen med de jeg er glad i, i 2 uker slappet jeg av sammen med mini, min mor og ikke minst min kjære. Det var utrolig deilig og føler virkelig at jeg har fått ladet batteriene og er klar for nye utfordringer! Bildet over er tatt av mini i Vigelandsparken mens vi spilte «Den hemmelige parken«, utrolig morsomt spill for hele familien – anbefales!

En annen stor endring som har skjedd i livet mitt er at min kjære har flyttet hjem til Kristiansand. Selvfølgelig veldig trist for meg, men hun gjør det av rette grunner som jeg ikke ønsker å gå nærmere innpå her og nå. Det jeg vil formidle er at dette har ingenting med vårt forhold å gjøre, vi er fortsatt sammen – forelsket og alt er bra. Vi er begge enig om at på nåværende tidspunkt er det best for henne og bo i Kristiansand 🙂

Jeg har derfor flyttet ut av leiligheten på st. haugen og bor nå i 1 mnd sammen med min gode venn Theobald. Leiligheten hans har fiberinternett, altfor mange tv-spill og et kjøkken som gir meg god mat, I’m in good hands. 1 september flytter jeg til Majorstua sammen med en av mine barndomsvenner OC, noe jeg gleder meg veldig til!

I tillegg skjer det masse spennende på jobb fremover, iPublish skal blant annet relanseres (mer om dette i morgen), og vi jobber med andre spennende prosjekter som snart skal se dagens lys. Det blir en spennende høst for å si det sånn!

Jeg har det bra 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.