Da er siste arbeidsdag før ferien over. Alle e-poster er besvart, alle to-dos er sjekket av og alle kollegaer er ønsket en fin ferie. Grillen er fyrt opp, og rødvinen er skjenket i glasset. Roen har senket seg.

I denne ferien skal jeg ha hovedfokus på mine 3 ord for 2013.

Jeg skal trene hver dag, og spise flere sunne enn usunne måltider. Jeg skal gjøre få ting, men de tingene jeg skal gjøre skal jeg gjøre helhjertet og jeg skal tilbringe masse tid med mennesker jeg er glad i, uten digitale forstyrrelser.

Det er derfor jeg nå har kjøpt meg en ny telefon, en ferietelefon rett og slett. Telefonen kan motta tekstmeldinger (ikke bilder), ringes med og har en ukes batteri tid.

Den har ingen muligheter til å sjekke verken Facebook, Twitter, G+ eller Instagram. Den har ikke engang en nettleser. Den har derimot en lommelykt, som er ganske tøft!

Jeg skal ha en ferie hvor øyeblikkene jeg opplever er for meg, og ikke for andre enn de rundt meg. Jeg vil ikke være stresset over at jeg ikke får sett hva alle mine venner spiser til middag, hva slags strender de tar bildene av benene sine på eller hva slags sanger de spiller på Spotify.

Jeg vil koble ut, jeg vil være 100% tilstede i hverdagen. Da er den nye telefonen min helt perfekt.

Så god ferie alle sammen, snakkes i slutten av juli. Ikke send mail til meg, ikke poke meg på facebook og ikke tagg meg på Instagram. Jeg kommer uansett ikke til å se det før jeg er tilbake fra ferie.

Gå ut, koble deg av og nyt ferien med de rundt deg.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.