Forrige uke delte jeg at jeg har valgt å slutte i Good Morning, dagene etter jeg publiserte det innlegget har mildt sagt vært hektiske. Likevel har det vært en realtivt effektiv og ryddig prosess, da jeg på forhånd hadde satt meg noen retningslinjer for meg selv i forhold til mine verdier og hva jeg liker å jobbe med. Det ble raskt veldig tydelig for meg hvor jeg ønsket å være, og hvem jeg ønsket å jobbe med.

Helt siden jeg først ble kunde hos dem for 3 år siden og de valgte å tro på meg som første sponsor av Social Summer, har vi hatt et godt forhold til hverandre. De har et produkt jeg har troen på, de har et potensiale som få andre i bransjen deres har – og de har alle de riktige verdiene som er viktig for meg.

Selskapet jeg snakker om heter Fanbooster, hvor jeg går inn som merkevaresjef (Chief Brand Officer). Jeg har som hovedansvar å bygge merkevare og kjennskap, med fokus på utlandet.

Fanbooster er et spennende selskap med fin historikk og store planer fremover. Jeg gleder meg til å bli en del av familien og jobbe mer internasjonalt. I Norge er vi 15 ansatte, vi har også ansatte i Bulgaria og India – samt salgskontorer i Sverige, Tyskland, England, Nederland, og Finland.

Jeg begynner i jobben allerede på mandag, og ser frem til å komme i gang!

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.