Da har jeg flyttet bloggen min over på nye iPublish med wordpress under panseret. Det har vært en veldig vanskelig og tidkrevende jobb, men nå er det meste på plass. Det som ikke er på plass detter på plass iløpet av de neste dagene.

Det som plager meg mest er at alle bloggene mister designet sitt, full forståelse for at det ikke er noe kult. Men innholdet, som tross alt er viktigst er over heldigvis. Så får vi bare ta kritikken til de frustrerte bloggerene som savner designet sitt når det kommer. Har fått lagt inn slik at alle kan endre css da, så de kan raskt få opp nytt design.

Vi har heller ikke fått buddypress til å fungere ordentlig enda, men når vi får det opp og står gleder jeg meg til å se hvordan bloggerene vil utnytte det.

Vel, back to work.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.