Kjære lesere, dette blir et blogginnlegg litt utenom det vanlig. Jeg har hatt denne bloggen i over 3 år nå og delt mange tanker med dere.. Både av personlig og jobbrelatert karakter.. Og idag, idag deler jeg en gladnyhet med dere.

Jeg har nemlig vært så heldig å fått meg kjæreste, og ikke hvilken som helst kjæreste heller. Jeg har fått meg en kjæreste som får meg til å slappe av, samtidig som hun pusher meg fremover og motiverer meg i forbindelse med jobb. Som jeg kan ha rolige kvelder sammen med, samtidig som jeg kan reise flere dager til Oslo uten at jeg får dårlig samvittighet. Hun får meg til å føle meg bra, hun får meg til å ville bli et bedre menneske og ikke minst.. hun får meg til å le.. Dama har humor!! Hun er rett og slett perfekt 🙂

Så dette mine kjære lesere, markerer et nytt kapittel i livet mitt. Jeg er lykkelig og håper dere deler gleden sammen med meg.

Hun har forresten en blogg og heter Marte.

Hehe, ja. Det er en klissete overskrift og litt klissete innlegg, men det er lov.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.