Et tips for å unngå at andre logger inn på din Facebook konto

Man hører ofte historier om folk som har vært uforsiktige med passord til Facebook kontoen sin, eller glemt å logge ut og som opplever ubehageligheter som uønskete statusbeskjeder eller at folk kan lese private meldinger skrevet på FB. Her er et lite tips for å sjekke om noen andre enn deg logger inn på din FB konto.

Du kan nemlig be FB sende deg en sms eller en epost hver gang en ny enhet logger seg på FB som ikke har hatt tilgang tidligere. På den måten så får man tilgang til kontoen om man har passord, men ikke uten at den egentlige eieren blir varslet.

Du gjør følgende for å aktivere dette:

  1. Gå til “account” øverst til høyre, klikk “account settings”
  2. Under “account security” velg mellom SMS eller epost varsling under “login notifications”
  3. Klikk “save”

All done.