Jeg får ikke sagt det ofte nok, jeg elsker mennesker! Hver sjanse jeg får til å møte nye mennesker, kaster jeg meg med glede ut i – ekstra spennende er det hvis man setter seg i en situasjon som man normalt ikke er i, men som tvinger deg til å trene opp de sosiale antennene dine! Derfor publiserte jeg følgende tweet for litt over en uke siden:

«Hvem (av dere som jeg ikke har møtt face2face før) vil invitere meg til hjemmelaget middag neste uke? 🙂 Liker å møte nye mennesker»

Jeg fikk forskjellige reaksjoner fra mine følgere og venner. Mange mente jeg var gal som turte det, mange mente jeg var rar som kunne ha lyst til noe slikt og endel lurte på om jeg var blakk og trengte noen til å lage mat til meg. Intensjonen med tweeten var ikke annet enn å utvide nettverket av mennesker jeg kjenner, putte meg i en litt uvant situasjon og prøve noe nytt – jeg var derfor veldig glad når jeg fikk følgende reply fra Helene Svabø:

«Du + 1 er hjertelig velkommen til meg på tirsdag kl 20! Maten vil ihvetfall ikke skuffe;)»

Da kvelden kom var jeg både litt smånervøs og gledet meg samtidig – det føles veldig spesiellt å besøke noen man aldri har snakket med eller hilst på før, befriende på en litt sær måte. Jeg kan best beskrive deg som når man kommer på en fest sammen med en venn, og alle kjenner din venn godt men de ha aldri møtt deg – litt sånn, bare at nå har du ikke vennen din med til å «støtte deg».

En smørblid og sprudlende Helene møtte meg når jeg kom inn i leiligheten og praten gikk naturlig med en gang, jeg følte vi hadde kjent hverandre i mange år. Mye av grunnen til dette tror jeg rett og slett har med innstillingen til begge – vi var positivt innstilt til å møte nye mennesker, og da blir det god kjemi med en gang!

I tillegg til Helene møtte jeg hennes venner Ida, Christian og Ole Peder som også alle var herlige mennesker!

Kvelden ble svært vellykket. I tillegg til godt selskap var nemlig maten utrolig god (tapas) og med litt rødvin attåt så går svar lite galt 🙂

Oppsummert møtte jeg nye herlige mennesker, som jeg gjerne møter igjen, hadde en svært hyggelig kveld med god mat og drikke og ble motivert til å gjenta suksessen flere ganger i fremtiden.

Jeg tror vi mennesker har godt av å hoppe ut av «comfort» sonen av og til og gjøre ting som er litt anderledes, jeg vet ihvertfall at jeg har det.

Kunne du tenkt deg å gjøre det samme?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.