Jeg vet ikke med dere, men når jeg skal sette meg ned å skrive blir jeg alltid forstyrret og avbrutt av andre ting på maskinen min. Det ender opp med at jeg i tillegg til å skrive gjerne svarer på epost, tvitrer og søker på YouTube. Hadde det ikke vært deilig hvis man hadde et program hvor man klarte å koble helt ut, som om man ble tatt til en helt annen verden.. bare for deg og tankene dine.

For et par uker siden datt jeg over Ommwriter, som lar deg fokusere kun på deg og tankene dine. Et veldig anderledes skriveprogram, på mange måter. Det Ommwriter gjør er å gå rett i fullskjerm med et rolig bakgrunnsbilde, og kun teksten du skriver.. ingen forstyrrende verktøylinjer osv. Resultatet for meg ble for meg at jeg fikk skrivelysten tilbake, og klarte å koble helt ut. Kan absolutt anbefales! Se videoen over og last ned fra Ommwriter sine nettsider.

Gjerne fortell hva du synes i kommentarfeltet under.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.