Jeg skrev i november at jeg fikk meg jobb hos Colt og flyttet til Oslo, nå har det skjedd litt siden den gang som jeg føler jeg må oppklare på bloggen min.

Når jeg gikk inn i Colt merket jeg veldig raskt at mange dører stengte seg for meg, samarbeidspartnere som plutselig ble konkurrenter og potensielle kunder som var bundet av samarbeidsavtaler. Jeg merket også at jeg savnet å ikke kunne bidra like mye i utviklingen av blogging i Norge, når jeg måtte ta andre roller.

Samtidig var folkene i Colt fantastiske og jeg koste meg veldig med å være endel av et team, likevel var det noe som manglet og jeg klarte ikke helt å slå meg til ro. Nå har jeg gått ut prøvetiden og jeg og Colt har bestemt meg for å ønske Colt lykke til videre og gå inn i et helt nytt selskap.


Gode stunder på Colt med Risk spilling og hyggelige mennesker 🙂

Stillingen min vil være avdelingsleder for noe så spennende og nytenkende som en “buzz avdeling” hvor jeg vil lede bloggkampanjer og andre kampanjer i sosiale medier.

1. februar vil jeg gå ut med flere detaljer og navnet på selskapet, dette blir VELDIG bra! 🙂

20 thoughts on “Et aldri så lite jobbskifte

  1. Bloggere over hele Norge vil ha enormt stor nytte av deg i tiden fremover. Ingen andre i dette langstrakte landet kunne gjort den jobben. Thomas+Blogg=Sant. Enkelt regnestykke 🙂

  2. Bloggere over hele Norge vil ha enormt stor nytte av deg i tiden fremover. Ingen andre i dette langstrakte landet kunne gjort den jobben. Thomas+Blogg=Sant. Enkelt regnestykke 🙂

  3. Lykke til i ny jobb. Syns det var storsinnet både fra deg og Coltere å være enige og åpne.
    Noen ganger fungerer ting ikke selv om intensjon var positivt. Var selv meget glad og spent da du beggynte hos Colt og så frem til morsome cases. Har like store forventninger til deg uansett hvor du begynner.

  4. Lykke til i ny jobb. Syns det var storsinnet både fra deg og Coltere å være enige og åpne.
    Noen ganger fungerer ting ikke selv om intensjon var positivt. Var selv meget glad og spent da du beggynte hos Colt og så frem til morsome cases. Har like store forventninger til deg uansett hvor du begynner.

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.