Jeg skrev i november at jeg fikk meg jobb hos Colt og flyttet til Oslo, nå har det skjedd litt siden den gang som jeg føler jeg må oppklare på bloggen min.

Når jeg gikk inn i Colt merket jeg veldig raskt at mange dører stengte seg for meg, samarbeidspartnere som plutselig ble konkurrenter og potensielle kunder som var bundet av samarbeidsavtaler. Jeg merket også at jeg savnet å ikke kunne bidra like mye i utviklingen av blogging i Norge, når jeg måtte ta andre roller.

Samtidig var folkene i Colt fantastiske og jeg koste meg veldig med å være endel av et team, likevel var det noe som manglet og jeg klarte ikke helt å slå meg til ro. Nå har jeg gått ut prøvetiden og jeg og Colt har bestemt meg for å ønske Colt lykke til videre og gå inn i et helt nytt selskap.


Gode stunder på Colt med Risk spilling og hyggelige mennesker 🙂

Stillingen min vil være avdelingsleder for noe så spennende og nytenkende som en «buzz avdeling» hvor jeg vil lede bloggkampanjer og andre kampanjer i sosiale medier.

1. februar vil jeg gå ut med flere detaljer og navnet på selskapet, dette blir VELDIG bra! 🙂

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.