Photo on 2009-12-14 at 10.23 #3

Hei mine venner, håper dere har hatt en bra helg! Jeg har ihvertfall slappet masse av og kost meg, klar for en ny uke. Sitter i skrivende stund på Fundament i Kristiansand og jobber, skal snart ha et møte ang Bloggcamp 2010.

I morgen tidlig går turen videre til Oslo hvor det blir fullt trøkk med møter helt frem til Sofaprat LIVE på torsdag kveld, da er det også bursdagsfeiring! Håper at så mange som mulig (inkludert deg) kan ta turen innom Emil og Samuel den kvelden, det blir masse liv og god stemning 🙂

Ville bare si hei, nå er det tilbake til mail og planlegging. Dette blir en bra uke kjenner jeg! Gleder meg spesiellt til å ha en helg sammen med min kjære i Oslo.

Hvordan blir din uke?

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.