DSC_0032
Bildet er tatt av Belinda i fjor vinter – elsker energien i det.

Sitter i en leilighet i Oslo, har hatt en rolig morgen for første møte ikke er før kl 11.30. Ekstremt mye som skjer i livet mitt fortiden, mange valg og veier har åpnet seg – og bruker mye tid på å sortere hva jeg vil fremover.

For meg er det viktig at jeg hver dag blir utfordret, og at jeg har det gøy og virkelig elsker hva jeg jobber med. Det er dette som driver meg, som får meg fremover, og som er avgjørende for hva jeg fokuserer på fremover.

Til syvende og sist handler det for meg å gå etter magefølelsen, den har ikke sviktet meg til nå. 😉

8 thoughts on “En ny dag, med spennende nye muligheter

  1. De som kun lar seg styre av fornuften (hodet) vil kanskje bli rik på penger, men ikke verdier…

    Magefølelsen stemmer som regel.

  2. De som kun lar seg styre av fornuften (hodet) vil kanskje bli rik på penger, men ikke verdier…

    Magefølelsen stemmer som regel.

Comments are closed.

Thomas Moen

Marketer. Business Coach. Influencer. Speaker.

More about me...

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.