Denne måneden av mitt ett år uten prosjekt, skulle jeg leve uten kollektivtrafikk og taxi. Den romantiske tanken i hodet mitt var mer fri luft, mer misjon og rolige spaserturer i solskinn.

Virkeligheten ble en litt annen. Jeg har spasert i regnstormer, kommet ramlende svett inn i møter for sent, og jeg har hatt bomturer hvor de jeg skulle møte hadde feil dato – og jeg hadde akkurat spasert over hele byen.

Igjennom måneden har jeg opptil flere ganger jukset, rett og slett for å ta hensyn til andre.

Det mest positive denne måneden er at jeg har oppdaget Bysykler, en helt genial løsning som gir deg sykler over alt for 80 kroner i året.

Så ja, kort oppsummert. Det gikk ikke helt som planlagt, men jeg det har vært glimt av vakre spaserturer og indre ro. Bare ikke så ofte som jeg hadde håpet.

Jeg kommer til å fortsette med å gå mest mulig, men uten dårlig samvittighet om jeg velger kollektiv eller taxi, fremover. Det har vært lærerikt, og litt stressende.

Denne måneden skal jeg leve uten å kjøpe noen nye ting (bortsett fra mat).

Jeg har innsett at jeg har for mange ting, selv om jeg har mindre enn de fleste jeg kjenner. Jeg trenger ikke å kjøpe nye ting hele tiden, jeg skal i stedet fokusere på å sette pris på det jeg har. Trenger jeg noe må jeg bytte/kjøpe noe brukt.

Jeg kommer som vanlig til å poste fortløpende i denne Facebook gruppen for dere som liker å følge med.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.