Da er første måned av prosjektet «Ett år uten» ferdig. August var måneden jeg skulle være uten internett utenfor jobb.

Så hvordan har det gått?

Vel, det har faktisk vært mye lettere enn jeg hadde forventet. Jeg har hatt et par glipper her og der, men generelt klart å holde meg innenfor reglene jeg ga meg selv.

Den største fordelen med begrenset tilgang til nettet er at man plutselig frigir så mye tid. Jeg har fått så utrolig mye ekstra tid til å lese alle artiklene jeg har lagret i Pocket, lese bøker og skrive.

En annen ting jeg har lagt merke til, og som virkelig har fascinert meg, er hvor få mennesker som faktisk ser ut i luften når jeg sitter på en buss, går på gaten eller generelt andre steder hvor folk har dødtid. Alle sitter med nesen ned i mobilen, det er morsomt å være den eneste som ser seg rundt.

Jeg kommer til å fortsette med å skru av nettet når jeg skal være produktiv, ikke gå rett på sosiale medier når jeg har dødtid – og generelt være mer tilstede i hverdagen.

Første måned av prosjektet anses som en suksess! (fikk forresten hyggelig omtale av IDG i Sverige)

I september skal jeg klare meg uten treningsstudioer og lignende. Jeg skal kun trene utendørs.

Jeg har blitt veldig glad i å trene det siste året. Jeg koser meg med trening. Jeg har lyst til å prøve meg utenfor treningsstudioer og fancy utstyr, og heller se hvordan jeg kan trene med å bruke kroppen min og naturen som lekeplass.

Målet mitt er å løpe 5 dager i uken og kjøre situps og pushups. I tillegg skal jeg prøve å få noen tips av min gode venn Mads  som er PT’en min.

Dere kan følge med på prosjektet via FB gruppen, hvor jeg oppdaterer fortløpende.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.