Desember var måneden i prosjektet mitt ett år uten hvor jeg skulle leve uten smarttelefon. Min dumtelefon skulle være eneste telefonen jeg skulle ha med meg. Telefonen virker kun for å sende meldinger og ta/få samtaler – så jeg så frem til roen midt i desember stresset.

Slik ble det ikke. Jeg fant aldri frem min dumtelefon, selvom jeg flere ganger leitet – så har jeg innsett at den er mistet. Etter de første dagene så bestemte jeg meg for at jeg skulle kjøpe en ny dumtelefon, dette skjedde heller aldri. Desember stresset slukte meg og jeg glemte helt å stikke innom en butikk for å kjøpe en.

Så jeg failet. Jeg har brukt smarttelefon og vært relativt aktiv på alle apper, sosiale medier og det som hører med. Sånn er det av og til. Av og til når man ikke målene sine, og av og til får man ikke ting til.

Hele desember var  litt i ubalanse for meg, men i dette nye året har jeg fått tilbake litt fokus og indre ro. Januar er måneden jeg skal leve uten søtsaker, dette går foreløpig veldig bra. Klart jeg har godtesug etter en ganske så usunn desember, men føles deilig å spise sunn mat igjen.

Tilbake til min smarttelefon vs dumtelefon. Med litt dårlig samvittighet ovenfor meg selv i hele desember pga at jeg ikke klarte å logge av som jeg ønsket, var dette faktisk den avgjørende faktoren som gjorde at jeg bestemte for mitt neste bokprosjekt. Så noe bra kom det jo ut av dette!

Denne måneden som alle andre, kommer jeg til å poste i Facebookgruppen til prosjektet fra tid til annen. Følg med der, og still gjerne spørsmål og kom med innspill.

Thomas Moen

Hjelper små bedrifter å lykkes med markedsføring.

Les mer.

Bli med 10 000 norske bedrifter og motta ukentlig artikler, videoer, råd og tips.